Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolet's nye design præsenteret

WTCC 
20/01/11 

I går præsenterede Chevrolet WTCC Racing deres 2011 design på de Chevrolet Cruze 1.6 Turbo biler som de skal indsætter World Touring Car Championship i samarbejde med Ray Mallock Ltd.
Malingen får dog ikke lov til at tørre længe, for allerede i dag starter teamet en to dages testsession på Circuit de Catalunya ved Barcelona i Spanien, hvor Robert Huff og Yvan Muller skal på banen.
 

Forud for præsentationen havde Robert Huff og Alain Menu kørt en 'privat' test på Valencia banen i syd Spanien.

Det nye look på Chevrolet racerne, er skabt af designeren og kunstneren Jean-Paul Vanuf fra Belgien, der til daglig arbejder i design huset 'Antracyt'.


(Grafik: Jean-Paul Vanuf / Antracyt / Chevrolet WTCC Racing)

Udover de velkendte lyse- og mørkeblå farver med hvis som kontrast, er der ingen fælles træk med de tidligere designs, måske lige bortset fra de gyldne Chevrolet 'bow-tie' logoer.
Samme 'bow-tie' logo går også delvist igen i de sortstribede felter nederst på bilernes sider, meget frisk fundet på af Jean-Paul Vanuf.

Derudover bemærker man at kørernes nationale flag er på både spejle og tag, for at både teamet og tilskuerne lettere kan skille team kollegaernes biler fra hinanden i farten.

Startnumrene på Chevrolet Cruze bilerne bliver i år:
#1 - Yvan Muller - regerende mester
#2 - Robert Huff
#8 - Alain Menu
Grunden til at Alain Menu ikke kører med #3, som han er berettiget til, er at Chevrolet mærkets grundlægger Louis Chevrolet havde #8 som sit lykketal, og da Chevrolet mærket i år fejer 100 års jubilæum, vælger Chevrolet WTCC Racing at hædre Louis Chevrolet og mærket på denne måde.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alain Menu
  • Robert Huff
  • Yvan Muller
  • Chevrolet
  • RML
  •