Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Ferrari Challenge

Ferrari Challenge og Le Mans Legend på Le Mans

Ferrari Challenge (DK) 
21/01/11 

Der bliver åbenbart konstant lavet om på lørdags programmet til årets 24 timers løb på Le Mans den 11. og 12 juni.
Det seneste nye er, at vi skal se en afdeling af den franske Ferrari Challenge serie, og at vi så også skal se Le Mans Legend.
 

Le Mans Legend 2011 vil blive årets support race, til trods for at den første kalender fra Automobile Club de l'Ouest fortalte at vi skulle være vidne til gruppe C bilerne.
Sådan bliver det altså ikke, nu skal vi først se et 45 minutter langt Le Mans Legend løb med historiske Le Mans biler som kørte i perioden 1949 til 1965.

Efter dette løb kommer der 35 Ferrari'er på banen til en lidt speciel afdeling af den franske Ferrari Challenge serie, for dette specielle løb er forlænget til 45 minutter, hvor der normalt køres to afdelinger af 25 minutter, på en løbs weekend, og det forventes at vi her bliver vidne til flere af de helt nye F458 Challenge biler.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Le Mans
 • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS