Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

TRG indsætter bil nummer fire på Daytona

Grand Am 
22/01/11 

TRG - The Racers Group - indsætter nu en fjerde bil i 24-timers løbet på Daytona International Raceway, og der er endnu en gang tale om en Porsche GT3 racer.
Med den sene tilmelding af den fjerde bil, skulle man tro at kører markedet var 'renset' for de bedste kørere, men alligevel er det lykkedes for The Racers Group at sikre sig fire yderst kompetente kørere til #66 Porschen.
 

Kører setuppet består af Lucas Luhr der er mangeårig Porsche fabrikskører, og har været med til at vinde sejre både i GT og sportscar klasserne, næsten lige så erfaren er 'den unge veteran' Dominik Farnbacher, der trods sin unge alder har deltaget i næsten alle de sportscar mesterskaber der findes.

Tim George Jr. har tidligere kørt for The Racers Group, hvor han to gange har været med til at køre teamets biler til podieplaceringer i 24-timers løbet på Daytona.
Sidste mad i truppen er Ben Keating, der også har været ansvarlig for at samle kører kvartetten, han kommer med erfaring fra Viper racing.

The Racers Group mandskaberne 2011:

No. 4 TRG/Children's Tumor Foundation/Porsche
Ron Yarab
Daniel Graeff
Richard Zahn
Kenny Wallace
Ryan Eversley

No. 54 TRG/Black Swan/GMG/Porsche
Tim Pappas
Jeroen Bleekemolen
James Sofronas
Bret Curtis
Patrick Pilet

No. 67 TRG/Sargent & Lundy/South Point Hotel & Casino/Porsche
Steve Bertheau
Brendan Gaughan
Spencer Pumpelly
Andy Lally
Wolf Henzler

No. 66 TRG/Porsche
Ben Keating
Tim George Jr.
Dominik Farnbacher
Lucas Luhr


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Dominik Farnbacher
  • Lucas Luhr
  • TRG - The Racers Group
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •