Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Matt Plumb skifter til Turner Motorsport

Grand Am 
24/01/11 

Continental Tire Sports Car Challenge køreren Matt Plumb tager i år springet op i Grand AM klassen i forbindelse med "The Rolex 24" løbet på Daytona International Speedway, der er det første løb i Grand AM mesterskabet i år.
Matt Plumb skal i 24-timers løbet køre for Turner Motorsport i GT klassen, der indsætter teamet en BMW M3 der skal køre med startnummer 94.
 

Sidste år kørte Matt Plumb for Rum Bum Racing i Grand AM supportklassen Continental Tire Sports Car Challenge, også i en BMW M3, her var han med til at sikre teamet en sejr klassen på Daytona, og totalt set vandt han tre ud af sæsonens ti afdelinger.

Hos Turner Motorsport bliver Matt Plumb teamkollega med Bill Auberlen, Boris Said og Paul Dalla Lana, der alle har stor BMW erfaring, de beskrives som lidt af et 'dream-team', og kan dermed blive hårde konkurrenter til Jan Magnussen og Ronnie Bremer i Stevenson Motorsports Chevrolet Camaro GT.R.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •