Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

James Thompson i STCC i 2011

STCC 
18/01/11 

Den tidligere WTCC, ETCC og DTC kører James Thompson er tilbage i skandinavisk motorsport. Volvo og Polestar Racing teamet har i dag offentliggjort at James Thompson skal køre for teamet i STCC i 2011.
Men der slutter det ikke for James Thompson, han skal også involveres i WTCC satsningen samt i et udviklingsteam der arbejder med chassis dynamik - altsammen i samarbejde med Polestar Racing.
 

James Thompson er kendt af de fleste motorsportsinteresserede i Danmark. I DTC har han senest gjort et godt stykke arbejde for Hartmann Honda Racing i teamets Honda.

Volvo og Polestar Racing har i dag offentliggjort at den hurtige brite skal køre i Scandinavian Touring Car Championship for Polestar teamet i 2011. Første løb køres den 24 april på Jyllandsringen. James Thompson skal køre i teamets etanoldrevne C30 racer.


James Thompson skifter til Polestar Racing og STCC
(Foto: STCC)

Udover at køre i STCC serien, skal James Thompson også indgå i arbejdet med Polestar Racings WTCC indsats hvor Robert Dahlgren er udset til at være køreren. Her er det først og fremmest udviklingsarbejdet James Thompson skal beskæftige sig med. Ydermere skal han sammen med Robert Dahlgren også være med i Volvo og Polestars fælles udviklingsprojekt hvor man arbejder med chassis dynamik. Dette kommer i første omgang Volvos gadebiler til gode.

James Thompson er i øjeblikket på vej til Spanien hvor han skal teste sammen med Robert Dahlgren i Polestar Racings C30 racere.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Robert Dahlgren
  • Polestar Racing Group
  •