Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Træf

Michel Nykjær på Fyn

Træf 
19/01/11 

En af Danmarks bedste racerkørere gæster fynsk motorklub
I Danmark har man gennem årene formået at skabe en lang række meget succesfulde racerkørere, der har opnået sejre og succes’er i det store udland. Ofte er det dog på fjernsynet, at man oplever dem, og hvis de endelig optræder på de danske racerbaner, er de som regel gemt bag en brandsikker køredragt og en styrthjelm, der skal sikre dem mod eventuelle skader.
 

”Det er ikke så ofte at man kan komme tæt på kørerne og opleve dem ansigt til ansigt, men i Motor Klubben Centrum kan vi til vores klubmøde i februar præsentere en af Danmarks bedste racerkørere. Det er Michel Nykjær, som kommer og fortæller om sin karriere i national og international motorsport,” forklarer Hans Oluf Nielsen fra klubben.


Ofte er det journalister der stiller spørgsmål. Her er det Stine som har fået lov til side ved siden af, men hun stiller jo ikke spørgsmålene. Det kan de fynske entusiaster imidlertid få lejlighed til at gøre ved Motor Klubben Centrums klubaften.
(Foto: Motor Klubben Centrum)

Michel Nykjær er en uden tvivl en af de bedste kørere, som dansk motorsport har fostret gennem tiden. Som ung startede han med at køre gokart. Derefter gik han over til at køre standardvogne på de danske racerbaner. Efter nogle få sæsoner begyndte han at prøve kræfter med andre danske kørere i DTC (Danish TouringCar Championship ) hvor han i 2007 vandt sit første mesterskab i denne klasse. Samme år vandt han også European Touring Car Cup, Super 2000, og i 2010 har han prøvet kræfter i WTCC hvor det er blevet til andenplads.
”Michel har en helt masse herlige historier at fortælle om sit liv som racerkører, og da vi fik mulig-heden for at få ham til at komme til en af vores klubaftener, måtte vi slå til med det samme,” fortæller Hans Oluf Nielsen fra Motor Klubben Centrum.


Michel Nykjær på Salzburgring i Østrig.
(Foto: Motor Klubben Centrum)

Klubaftenen finder sted fredag den 28. Januar klokken 19.00, hos STOK Emballage på Erik Stok Alle 4 i Langeskov.

Både klubmedlemmer og andre motorsportsinteresserede er velkomne til at deltage, men da der ikke er oceaner af plads, er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Det kan ske til Hans Oluf Nielsen på hansoluf@aarslevnet.dk.


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  •