Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

James Jakes skal køre for Coloni

Grand Prix 2 
19/01/11 

Den 23 årige englænder James Jakes, der sidste sæson deltog Grand Prix 3 klassen, rykker i år op i Grand Prix 2 klassen.
James Jakes kørte i 2010 for Scuderia Coloni i Grand Prix 2 mesterskabet, og det er da også for det samme team at han skal deltage i Grand Prix 2 klassen i 2011.
Scuderia Coloni gav også James Jakes to starter i Grand Prix 2 mesterskabet i 2010.
 

James Jakes deltog i de to Grand Prix 2 afdelinger i Abu Dhabi, hvor han imponerede Scuderia Coloni teamchefen Paolo Coloni med sin modne kørsel.
Udover at imponere i Abu Dhabi sluttede James Jakes Grand Prix 3 mesterskabet på 8. pladsen, og undervejs i sæsonen scorede han flere podieplaceringer.

"Vi har hele tiden vidst at han var en af de mest interessante talenter på vej frem, alligevel blev vi imponeret af hans kørsel i Abu Dhabi" - udtaler Paolo Coloni - "han lærte meget den weekend, og han viste sig særdeles værdifuld ved de efterfølgende testdage. Oven i det har han en god føling med teamet, og kommer godt ud af det med ingenørene og mekanikerne. Samarbejdet var en fornøjelse, og det gav os en mulighed for at give ham en bil der passede til hans kørestil, og kan sluttede med nogle fantastiske tider" - slutter Paolo Coloni.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • James Jakes
  • Coloni Motorsport
  •