Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Minassian skal deltage i 24-timers løbet på Daytona

Grand Am 
19/01/11 

Krohn Racing har sikret sig en topkører som teamkollega til deres faste kørere Tracy W. Krohn og Nic Jonsson i #76 Ford Lola Daytona Prototype raceren.
Ved sidste uges test på Daytona banen - "Roar Before the Rolex 24" - testede Krohn Racing med den franske kører Nicolas Minassian, og efter hans gode resultater i den forbindelse, var teamet ikke længe om at komme frem med en kontrakt til ham, som straks blev underskrevet.
 

Nicolas Minassian er en erfaren sportscar kører, han har blandt andet kørt et par Le Mans løb for Peugeot, hvor den bedste placering var en 2, plads i 2008.
Han er heller ikke ukendt indenfor amerikansk motorsport, idet han tidligere har kørt for Target Chip Ganassi Racing i både Champ Car World Series, samt deltaget i Indianapolis 500 løbet der er en del af IndyCar Series mesterskabet.

Efter "Roar Before the Rolex 24" testen på Daytona International Speedway udtalte Nicolas Minassian blandt andet:
"Det er en god bane for den type løb, det er lige noget for mig. Der er nok plads til at man kan 'undgå trafik', og god plads til overhalinger. Samtidig er de oplagte sving noget helt specielt, helt anderledes, dem kan jeg gode lide. Det er en 'one-of-a-kind' banen, dens lige finde ikke, jeg nød hver en meter jeg kørte på den" - slutter Nicolas Minassian.

Til 24-timers løbet bliver Tracy W. Krohn, Nic Jonsson og Nicolas Minassian yderligere forstærket at en topkører, det er den tidligere Formel 1 kører Ricardo Zonta, så Krohn Racing har en stærk og kompetent kørerbesætning på plads til 24-times løbet på Daytona, der køres i dagen den 29. og 30. januar.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Niclas Jonsson
  • Nicolas Minassian
  • Ricardo Zonta
  • Tracy Krohn
  • Krohn Racing
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •