Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Jet Black Racing, Dubai status efter 8 timer

24H Series 
14/01/11 

Det er ikke en dans på roser, når man forsøger at vinde et 24 timers langdistanceløb. Dét har kørerne og holdet bag Jet Black Racing måtte sande, nu hvor der er gået 8 timer af det 24 timer lange løb. Det startede ellers godt med en startplacering som nummer tre i A2 klassen. Men allerede inden løbet var den gal med manifolden, og holdet valgte derfor som skrevet tidligere at starte fra pit lane så der var ekstra tid til at udføre reparationen.
 

Ronnie Bremer og Dan Träger der kørte de to første stints i teamets Renault Clio, kørte ellers hurtigt og stabilt og bragte hurtigt Jet Black Racing fra en 10. plads i A2 klassen til en 2. plads. Desværre blev Dan Träger ramt af et konkurrerende team, hvilket resulterede i en knækket bærearm på venstre forhjul.

"Det er selvfølgelig vildt frustrerende at bilen bliver skadet på den måde, det koster jo dyrebar tid", siger Dan Träger og fortsætter reflekterende: "Men når alt kommer til alt, så er det hvad der sker i racing og vi var nok lige gode om det".

Skiftet af bærearmen klarede teamets mekanikere hurtigt og sendte derefter Anders Majgaard afsted. Men da mørket sænkede sig over Dubai viste det sig at lyset i hele højre side af teamets matsorte Renault Clio ikke virkede. Dette resulterede i at Anders Majgaards to timer lange planlagte stint blev kortet ned til ca. 50 minutter. Da bilen var i pit og lyset blev repareret var det Brian Børgers tur til at komme bag rattet. Brian formåede at holde sig ude af uheld og kørte sit næsten to timer lange stint med stabile tider i 2:26.6 området.


(Foto: Jet Black Racing)

"Jeg er glad for igen at sidde bag rattet her på Dubai Autodrome", siger Brian Børger og fortsætter: "Vi var lidt uheldige i starten, men nu ser vi fremad og forsøger stille og roligt at spise os ind på de forankørende. Derfor er det en rigtig god fornemmelse at aflevere bilen til næste kører efter næsten to timer med hurtige og stabile tider".

Da Brian havde kørt sit stint var det igen Ronnie Bremers tur til igen at sidde bag rattet. Ronnie kom efter pitstoppet ud som nr. 5 i A2 klassen, men fik igennem sit næsten problemfrie 2 timer lange stint kørt sig frem til en 5. plads i A2 klassen. Da de to timer næsten var gået knækkede kileremmen, hvilket resulterede i at Ronnie Bremer måtte pitte et par omgange før planlagt. Pitstoppet og udskiftningen af kileremmen blev dog udført hurtigt af teamets mekanikere og bilen blev sendt ud på banen med Dan Träger bag rattet liggende på en 6. plads i A2 klassen.

Teamet opdaterer løbende deres Facebook gruppe "Jet Black Racing", hvor det også er muligt at se livestream video fra pitgaragen når dette er teknisk muligt.

Jet Black Racing


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Brian Børger
  • Dan Träger
  • Ronnie Bremer
  • Jet Black Racing
  • Dubai Autodrome
  • 14/01/11 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •