Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Det ser lovende ud for Jet Black Racing

24H Series 
13/01/11 

- der har sin debut i Dunlop 24H Dubai i morgen fredag kl. 14 lokal tid (Kl. 11 dansk tid)
Allerede i den første frie træning igår onsdag, viste teamet de gode takter da Jet Black Racing var det hurtigste team af de deltagende teams fra klassen A2 for biler op til 2000 ccm uden turbo. Og de gode takter fortsatte idag torsdag, hvor Jet Black Racing var placeret i klassens top tre dagen igennem.
 

"Det er dejligt at vi besluttede os for at betale for den ekstra træning onsdag eftermiddag", siger Anders Majgaard, og fortsætter: "Dét gjorde at vi fik testet bilen, der jo er helt ny for os, og som vi kun har haft startet op for at køre på og af traileren. Det var dejligt at finde ud af at den kører hurtigt, virker stabil og at der kun skulle justeres ved tændingscuttet og andre småting".


(Foto: Jet Black Racing)

Torsdagen igennem har kørerne været spændte på hvordan kvalifikationen ville ende, da man jo aldrig kan tage de frie træninger som et endegyldigt svar på hvordan at styrkeforholdet er de forskellige teams imellem.
Eftersom at alle fire kørere skal deltage i kvalifikationen, men teamet har valgt at spare på dækkene indtil selve løbet, var planen at Ronnie Bremer skulle forsøge at sætte bedste tid, imens at de andre kørte bilen rundt uden at satse for meget. Planen lykkedes, og Ronnie Bremer satte 3. hurtigste tid i A2-klassen, hvilket betyder at Jet Black Racings danske kørere skal starte foran klassens andre danske kører, der starter lidt længere nede i feltet.

"Bilen kører rigtig godt og jeg glæder mig virkelig til løbet i morgen", siger Ronnie Bremer


(Foto: Jet Black Racing)

Med en veloverstået kvalifikationsdebut var der kun den obligatoriske aften/nattekørsel tilbage. Også her har teamet bevidst valgt at spare på materiellet, og derfor kørte de fire kørere kun 3 omgange hver. Dog fik mekanikerne noget at se til efterfølgende, da en revne i manifolden betyder at der skal arbejdes på bilen for at den er helt klar til warmup og løb i morgen fredag.

"Det er selvfølgelig en smule mere arbejde end vi havde regnet med", siger teamchef Lars Vendelbo, men maner på jævnt jysk til ro: "Det giver os måske en times mere arbejde, men så er vi jo også sikre på at dét er i orden til i morgen når starten går kl. 14".

Starten på dettes års Dunlop 24H Dubai går, som sagt, i morgen kl. 14 lokal tid (kl.11 dansk tid). Og Jet Black Racing ser frem til debuten på den 5.39 km. lange grandprix-bane i ørkenstaten.


(Foto: Jet Black Racing)

Teamet vil løbende udsende pressemedddelelser, og det vil være muligt at følge teamet på deres Facebook gruppe: "Jet Black Racing" (Link: http://www.facebook.com/pages/Jet-Black-Racing/172008356155799), ligesom at teamet vil livestreame fra deres pitgarage under løbet når det er teknisk muligt.

Jet Black Racing
Race -N- Roll


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Brian Børger
  • Dan Träger
  • Ronnie Bremer
  • Jet Black Racing
  • Dubai Autodrome
  • 14/01/11 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •