Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sebastien Buemi får frisk hjælp

Formel 1 
17/01/11 

Scuderia Toro Rosso køreren Sebastien Buemi havde en noget skuffende sæson, og mange havde vel for så vidt dømt ham ude i 2011 sæsonen. Men han har fået en ny chance, og samtidigt kommer der ny og frisk hjælp til Buemi.
Det er kommet frem at Sebastien Buemi havde visse problemer i teamet, noget som man dog holder indenfor teamet, men han bekræfter dog at han får ny chefmekaniker og ny fysisk træner.
 

Sebastien Buemi løfter sløret overfor en schweizisk avis, at hans dårlige resultater i 2010 Formel 1 sæsonen skyldes problemer i teamet. Nærmere vil han dog ikke komme det, men forklarer dog at det er interne ting og det er der man også skal søge nye løsninger.


Sebastien Buemi
(Foto: Toro Rosso)

Han fortæller dog at han til 2011 sæsonen har fået ny fysisk træner, men pointerer dog at det ikke har været den fysiske form der har skabt problemer, den har været i orden, men snarere at det er på det mentale område at træningen ikke har fungeret.

Toro Rosso teamet har derfor fået Nick Heidfelds 'gamle' fysiske træner, Helmut Fink, ind i teamet og han skal nu varetage både den fysiske og mentale træning af Sebastien Buemi. Samtidigt har han fået ny chefmekaniker som i større grad skal støtte ham og forbedre den interne kommunikation til mekanikere og ingeniører.


Sebastien Buemi vil følge tyren - fremad
(Foto: Toro Rosso)

Sebastien Buemi fortæller også at han er klar over at han skal forbedre sig meget i denne sæson, men han føler at han har stor opbakning fra teamledelsen, ligesom han føler at Red Bull der har stået bag ham siden 2005 forsat vil støtte ham på samme niveau.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  •