Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

Rebellion Racing får travlt i 2011

ILM Cup 
17/01/11 

Rebellion Racing går en travl sæson i møde med deltagelse i to løbsserier samt i 24 timers løbet på Le Mans. Det er dog ikke i alle løb at man vil stille med to biler. Foreløbig er der lavet aftale med 4 kørere, men hvordan konstellationerne bliver i de enkelte løb og serier, er ikke helt på plads.
Det ligger dog fast at Neel Jani og Nicolas Prost skal køre i bil #12, mens Andrea Belicchi og Jean-Christophe Boullion skal køre i bil #13.
 

Rebellion Racing har annonceret at de vil deltage i Le Mans Series, International Le Mans Cup og i 24 timers løbet på Le Mans. Det tyder på en travl sæson, men teamet fortæller dog også at det ikke er alle løb hvor man vil stille med to biler.


Rebellion Racing Lola'en
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Teamet stiller med 2 stks. Lola-Toyota LMP1 i Le Mans Series. Deruover stiller man med 1 bil i International Le Mans Cup. Og så er håbet at man får lov til at stille med 2 biler i 24 timers løbet på Le Mans.

Rebellion Racing vil på et senere tidspunkt annoncere hvilke kørere der skal køre 24 timers løbet på Le Mans samt de oversøiske løb i International Le Mans Cup.

Dons

Læs mere om:
  • Andrea Belicchi
  • Jean-Christophe Boullion
  • Neel Jani
  • Nicolas Prost
  • Rebellion Racing
  •