Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Rolig nat for Sally Racing, og dog ....

24H Series 
15/01/11 

Klokken 02:00 var det Martin Sally Pedersen der sad i Sally Racing's Renault Sport Clio III racer, da 24-timers løbet i Dubai for alvor gik ind i den hårde natte fase, og alt så for en gang skyld til at gå lidt i teamets retning - oven på alle de uheld, som de uforskyldt var havnet i, tidligere i løbet.
Men endnu en gang spillede heldet dem et puds!
 

Mens Martin Sally Pedersen kørte sit stint, vandt teamet flere placeringer, både generelt og i klasse A2, så der var en dejlig ro i teamet da bilen blev overleveret til Christian Daluiso, og med stabil kørsel sikrede han teamet position i feltet på bedste vis.


Solen på vej op over banen i Dubai.
(Foto: Sally Racing)

Inden lyset begyndte at komme frem på himlen, kom også Peter Obel i bilen, og han indledte en serien af hurtige omgange, og nød tilsyneladende at køre i nattemørket.
Desværre slap teamets held op, i samme takt som asfalten under Clio raceren også slap op, og Peter derfor måtte en tur af banen, hvor bilen stoppede.

Desværre opdagede banens officials ikke afkørslen, og det samme gjaldt for løbsledelsen, selv om hele banen bliver videoovervåget!
Det var først da teamet henvendte sig til løbsledelsen at der kom skred i tingene, men da var der allerede spildt værdifuld tid.


Der var fart på hos Sally Racing i morgentimerne.
(Foto: Sally Racing)

Det to cirka 15 minutter fra Peter Obel kørte af banen, og indtil raceren var bragt ind i pitten, da der allerede var tabet meget tid, samt bilen lige skulle tjekkes efter afkørslen, valgte teamet at foretage det store serviceeftersyn mens de alligevel var i pit.

Efter serviceeftersynet satte Kennie Frydkjær Jensen sig i bilen som den første kører der skulle køre i dagslys.
Kennie lagde også en serie af rigtig hurtige tider, og var der med på vej til at vinde lidt af det tabte tilbage.


Kennie Frydkjær Jensen (tv) på vej ud af Sally Racing's Clio mens Martin Sally Pedersen (th) står klar til at overtage pladsen.
(Foto: Sally Racing)

Kort før klokken 08:00 lokal tid (05:00 dansk tid) skiftede Kennie og Martin plads, og i skrivende stund er det stadig Martin der sidder i Sally Racing's Clio racer, som på trods af det tidligere tidstab igen er på vej på resultat tavlen.
Klokken 08:00 lå Sally Racing, og kørerne Martin Sally, Peter Obel, Kennie Frydkjær Jensen, Christian Daluiso og Andreas Schrøder, på en generel 55. plads, samt på 7. pladsen i klasse A2.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Andreas Schrøder
  • Christian Daluiso
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Martin Sally Pedersen
  • Peter Obel
  • Sally Racing
  • Dubai Autodrome
  • 14/01/11 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •