24H Series

Sally Racing på vej frem igen, efter endnu en påkørsel

24H Series
14/01/11

Da vi sidst forlod Sally Racing, var teamet placeret på 67. pladsen i løbet generelt, samt på 8. pladsen i klasse A2, og Kennie Frydkjær Jensen var lige kommet i bilen.
På trods af de to påkørsler teamet tidligere havde været ude for, var de fortrøstningsfulde for resten af 24 timers løbet i Dubai.
Men der gik desværre ikke længe før uheldet igen var ude, endnu en gang blev teamet påkørt, og endnu en gang knækkede det højre forhjulsophæng på Clio raceren!

Dermed var der igen arbejde til de efterhånden hårdt prøvede mekanikere hos Sally Racing, uden at det dog kunne slå dem ud af kurs.
De fik endnu en gang bilen køreklar, men desværre var de under reparationen rykket ned på sidste pladsen.

Peter Obel kom i bilen, og fik kørt et stint uden problemer, hvorved optimismen kom lidt tilbage igen.
Dette stint blev fulgt op af endnu et stint til Kennie Frydkjær Jensen.

Et par stints uden uheld, samt nogle perfekte pitstop har hjulpet Sally Racing lidt frem på resultatlisten.
(Foto: Sally Racing)

Kort efter klokken 01:00 lokal tid, kom Martin Sally Pedersen i bilen, og her hvor vi er ved at runde halvvejs distancen i løbet (02:00), har de tre kørere arbejdet Sally Racing's Renault Sport Clio III op på 64. pladsen generelt, og samlet set har de nu kørt 197 omgange på banen.