Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Alex Job Racing igen med i ALMS serien

ALMS
GT Class 

16/01/11 

American Le Mans SeriesAlex Job Racing har annonceret at de også i år stiller op i American Le Mans Series. Der har været noget tvivl om deltagelsen, men alt er nu på plads til at teamet kan deltage.
En af teamets tidligere store sponsorer, Battery Tender, har forlænget aftalen med teamet, og har været medvirkende til at gøre det muligt for teamet også at kunne stille op i år.
 

2 sejre i løbet af 2010 sæsonen, den ene på Sebring, samt et antal podieplaceringer hen over sæsonen, har gjort det muligt for Alex Job Racing at kunne skaffe sponsorer nok til at kunne forsætte teamets indsats også i 2011 sæsonen.

Teamet stiller i år op i en Porsche 997 GT3 Cup racer og det bliver igen med en stærk kørersammensætning. Bill Swedler er et stærkt kort som i 2010 var på podiet 4 gange og blev efter sæsonen præmieret med titlen som Founders Cup og Yokohama Ladder vinder.


Alex Job Racing bilen på Sebring 2010
(Foto: Motorsporten.dk)

Leh Keen er tilbage i teamet efter at han var med til at vinde Sebring 12 timers løbet i sidste sæson. Han har fornylig været i aktion i forbindelse med Grand Am testen på Daytona Speedway hvor han kørte en lang række af hurtigste omgange.

Endelig er der Brian Wong som har kørt i en lang række forskellige klasser. Blandt andet har han kørt i ALMS LMPC klassen ved flere lejligheder. Han skal i år køre for Alex Job Racing i 5 løb startende på Sebring.

Dons

Læs mere om:
  • Bill Sweedler
  • Brian Wong
  • Leh Keen
  • Alex Job Racing
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •