Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Dakar Rally - dag 15 - ruten

Dakar Rally 
15/01/11 

Cordoba - Buenos Aires
Den sidste i etape i årets Dakar Rally går fra startbyen Cordoba til målbyen Buenos Aires der også var startbyen da hele det store felt startede årets Dakar Rally.
Der er stadig noget at køre om for en del af deltagerne, men ellers må man påregne at der kan blive tale om ren promenade kørsel for de der for så vidt har sikret sig sejren efter gårsdagens etape.
 

Ruten i dag byder på 645 km forbindelses kørsel og 181 km betegnet som specialprøve. Der kan være enkelte dueller der skal afgøres, helt afhængig af gårsdagens resultater.

Ellers ligner det promenade kørsel for den største del af deltagerne, der måske kan få lidt ro til at pleje ømme lemmer efter et hårdt og anstrengende rally.

Selve etapens afslutning er henlagt til racerbanen Baradero hvor der som sædvanligt er arrangeret en fornem afslutning på etapen og årets Dakar Rally.

Dons

Læs mere om:
  • 01/01/11 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS