Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Team Sally Racing tilfredse efter de fri træninger

24H Series 
13/01/11 

- men manglede lige det sidste i kvalifikationen
I dag har deltagerne i 24-timers løbet i Dubai været ude i en 'taxi-kørsel', to frie træninger samt to kvalifikationsrunder. Så teamets fem kørere Martin Sally, Peter Obel, Kennie Frydkjær, Christian Daluiso og Andreas Schrøder, har alle fået kørt mange omgange på den 4380 meter lange bane i teamets Renault Sport Clio III racer.
Både kørerne og teamet føler sig efter en dag uden problemer fuldt fortrøstningsfulde forud for starten på 24-timers løbet i morgen.
 

Dagen startede som nævnt en en 'taxi-kørsel' session, hvor det var tilladt at have to personer i bilerne.
Denne session benyttede Sally Racing til lidt 'skolekørsel', hvor Martin Sally hjalp Christian Daluiso til rette i både Clio raceren samt gav ham lidt gode tips til hvordan han kommer hurtigst rundt på den spændende bane.


(Foto: Sally Racing)

Efterfølgende kørte Peter Obel, Kennie Frydkjær og Andreas Schrøder den første af de to frie træninger, hvilket også gav de tre værdifuld banetid, samtidig med at der ogsåblev tid til at øve pitstop og tankning.
Trioen sluttede den fri træning på 74. pladsen ud af de 102 biler der var på banen, hvilket rakte til en placering som nummer 7 i klasse A2 hvor Clio raceren hører hjemme.

I pausen mellem de to fri træninger, var der store smil på hos kørerne, der var ingen tvivl om at de alle nød at køre på banen.

I den anden fri træning, hvor alle fem kørere fik chancen for at deltage, blev deres tider yderligere forbedret, hvilket resulterede i en generel 70. plads, samt en 6. plads i klassen.


(Foto: Sally Racing)

Igen var der stor tilfredshed i teamet, deles på grund af de forbedrede tider, men også fordi både kørere og team havde fået bevist at deres samarbejde fungerer, samt at alle fem kørere nu kører godkendte tider.

Alt havde fungeret fejlfrit i de fri træninger, kørerne havde alle udviklet sig positivt, pit- og tankstop fungerede perfekt, og Clio raceren havde ikke udvist nogle tegn på svaghed.


(Foto: Sally Racing)

Kvalifikationen blev indledt med en første kvalifikationsrunde, hvor samtlige deltagende biler var på banen, her sluttede Sally Racing på 74. pladsen samt på 8. pladsen i klasse A2.
Den blev efterfulgt af yderligere en kvalifikationsrunde, som kun var for de mindre motorstærke klasser, her hører klasse A2 ind under og dermed også Sally Racing og deres Clio.
Sally Racing valgte kun at sende to af deres kørere ud i deres sidste kvalifikationsrunde, nemlig Martin Sally Pedersen samt Kennie Frydkjær Jensen, de kørte bilen ind på 6. pladsen i A2 klassen.
Der blev afsluttet med en runde kun for 'superbilerne'., og da den var kørt til ende, kunne man konstatere at Sally Racing skal starte morgendagens løb på 74 pladsen.


(Foto: Sally Racing)

Dagsprogrammet er endnu ikke slut for Sally Racing, forude venter der endnu en fri træning - nattræningen - den begynder klokken 18:00 lokal tid (15:00 dansk tid) og den strækker sig over to timer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Andreas Schrøder
  • Christian Daluiso
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Martin Sally Pedersen
  • Peter Obel
  • Dubai Autodrome
  • 14/01/11 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •