Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar Racing forlænger samarbejdsaftale

Rally 
15/01/11 

- med f-service for 2011
Escobar Racing og f-service har forlænget samarbejdet for 2011, der indebær udarbejdelse af det grafiske og pressemateriale som teamet har behov for samt foto til de nævnte opgaver.
 

Lars Kragh udtaler: Det var dejligt at have f-service med til udvikling af de brochurer og anden pressemateriale vi har brug for i teamet, det gav os en mere ensformig og klar linje igennem alle vores tryksager. Og da Flemming samtidigt kan tage billederne, er jo kun en kæmpe fordel at have denne kompetence så tæt på når teamet skal have udviklet tryksager og pressemateriale, slutter Lars.

Flemming siger om samarbejdet: Jeg har ingen betænkeligheder da vi sidste år indgik et samarbejde og det har været sjovt at være med. Og så er det jo en fræk bil sådan en Porsche 911 GT3 RS.

F-service drives af Flemming Jørgensen. Han er grafisk uddannet og har en stor interesse for fotografering. F-service tilbyder derfor bl.a. at lave grafiske materialer, fotoopgaver eller hjemmeside løsninger.

Læs meget mere om f-service på: www.f-service.dk


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: