Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Dakar Rally - dag 13 - ruten

Dakar Rally 
13/01/11 

786 km. er hvad der venter forude på 11 etape. Heraf er de 164 km. på veje og kørbare stier, mens de resterende 622 km. er ren off-road.
Det er stadig ørken og sand der køres i men nu begynder man at nærme sig Andes bjergene igen. Især den sidste del af etapen vil bringe deltagerne i nærheden af de første tendenser til det bjergrige område.
 

11 etape er igen sandholdig fornøjelse, men landskabet begynder så småt at ændre sig. Man begynder igen at nærme sig bjergene, hvilket man kan opleve på den sidste del af etapen. De første små bakker og småbjerge vil så småt begynde at indfinde sig.

Samtidigt må kørerne efterhånden kunne mærke en stigende træthed i kroppen. Det gælder derfor om at være ekstra koncentreret om dagens opgave som vil afvige fra de seneste dages etaper. Der vil være flere knolde og huller i jorden på denne 11. etape.

Dons

Læs mere om:
  • 01/01/11 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS