Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

AutoTech Racing afholder informationsmøde

Formel Ford - DK 
13/01/11 

Torsdag den 10. februar kl. 18:30 vil der blive afholdt et infomationsmøde omkring vores team og Formel Ford generelt.
AutoTech Racing Formula Ford er et nyt dansk team i Formel Ford. Vi vil deltage i det danske Formel Ford mesterskab, hvor vi vil indsætte to styk Aquila FZ1 med Zetec-motorer.
 

Vi er en flok autoteknolog-studerende, der har fået en mulighed for at arbejde med Formel Ford som en del af vores uddannelse.

Formel Ford er som klasse det perfekte bindeled i mellem gokart og den videre færd ud i racerverdenen. Store danske navne som John Nielsen, Kurt Thiim, Kris Nissen, Jan Magnussen, Jason Watt, Nicolas Kiesa, Ronnie Bremer osv. har alle haft stor gavn af deres deltagelse i Formel Ford, hvilket har været springbræt for store internationale resultater og karrierer.

Klassen er dog ikke kun et bindeled, den er for alle der kunne have interesse i at deltage og komme til at køre i Danmarks hurtigste bilsportsklasse.


(Foto: AutoTech Racing Formula Ford)

Derfor vil vi gerne invitere til et informationsmøde angående Formel Ford og vores eget team. Alle er velkommen til at deltage.

Af hensyn til planlægning af arrangementet må i meget gerne vende tilbage med hvor mange i kommer til Aarhustechff@gmail.com eller tlf. 22 67 10 30.

Adressen for informationsmødet er:
Hasselager Alle 2
8260 Viby J

AutoTech Racing Formula Ford


Læs mere om:
  • AutoTech Racing
  •