Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

NGTC præsentation

BTCC 
12/01/11 

Bag den lidt kryptiske overskrift gemmer sig præsentationen af en prototype af den nye type af British Touring Car Championship racere som allerede her i 2011 sæsonen skal anvendes i British Touring Car Championship.
Bilen der vil blive udstillet på Autosport International Show i Birmingham i de kommede dage er en prototype baseret på de nye data og specifikationer som skal være gældende fremover.
 

BTCC serien introducerer et nyt teknisk reglement i denne sæson. Til dette er der udviklet en ny type af biler. Og det er en prototype af den nye specifikation biler der bliver udstillet i Birmingham i de kommende dage.

Det nye reglement træder i kraft allerede i denne sæson, som dog bliver et overgangsår. De som forsat deltager med de 'gamle' biler, skal ændre disse på visse områder. I næste sæson er det kun den nye type NGTC biler der må anvendes.

Prototypen har allerede været igennem et omfattende testarbejde. Og man fik ovenikøbet lov til at deltage i forbindelse med den fri træning forud for finaleløbet på Brands Hatch i 2010. Testkører var James Thompson som vi alle kender rigtig godt i Danmark.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Brands Hatch
  •