Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Kimi Raikkonen forsætter i WRC

WRC 
11/01/11 

World Rally ChampionshipDet ser ud til at den tidligere Formel 1 kører og verdensmester, Kimi Raikkonen, kører i hvert fald en sæson mere i FIA World Rally Championship. Det er i hvert fald det der formodes efter at han er blevet bekræftet som deltager i det kommende Rally Sweden.
Det er dog endnu ikke officielt bekræftet at han kører hele sæsonen, men det skulle være ganske vist at han kører i Rally Sweden i en af de nye Citroen DS3 WRC biler.
 

Det ser ud til at lang tids spekulationer om Kimi Raikkonen efterhånden er ved at tage sin slutning. I hvert fald er det blevet bekræftet at Kimi Raikkonen er blevet tilmeldt Rally Sweden og at han skal deltage i en Citroen DS3 WRC.


Kimi Raikkonen i det svenske rally i 2010
(Foto: Citroen press)

Omend at han er en god rallykører, så mangler der endnu et par resultater. I hans første sæson var hans bedste resultat en femte plads i det tyrkiske rally. Han vandt dog en etape i Rally Tyskland, så helt ueffen er han ikke til rallysporten. Omvendt kørte han sidste år som rookie, og mangler erfaring, men mon ikke han nok skal vise bedre resultater i den kommende sæson?

Dons

Læs mere om:
 • Kimi Räikkönen
 • Sverige
 • 13/02/11 - Sverige - WRC - FIA VM
 •  
   

  World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS