Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Dakar Rally - dag 11 - ruten

Dakar Rally 
11/01/11 

Copiapo - Copiapo
Sand, sand, sand og op og ned. Det er hvad deltagerne på dagens etape skal ud i. Det er der for så vidt ikke noget nyt i idet de seneste dage har budt på sand og klitter og masser af begge dele.
Det forsætter også i dag, hvor man dog også har start og mål samme sted. Og så er starten lidt speciel for MC klassen.
 

Der køres i dag på en rute der består af 35 km på det der ligner en vej. Derudover skal deltagerne køre 235 km i sand. Masser af klitter med til tider ret stejle og dybe dale mellem klittopperne.

Ruten er af arrangørerne beskrevet som en rute hvor man kan vinde utrolig meget tid, men også en rute hvor man også kan tabe megen tid. Flere som har kørt ruten beskriver den som en serie af manøvrer der ingen ende vil tage. Dækvalget er på denne etape af afgørende betydning.

MC klassen får på denne etape en lidt speciel start. Hvor der normalt startes med et interval mellem hver kører, så startes der idag på en helt anden måde.
De førende kørere vil blive sendt afsted samlet i rækker á 10 kørere. Dernæst vil resten af kørerne blive sendt i sted rækker af 20 kørere. Alt i alt ser det ud til at selv om etapen ikke er så lang, så får deltagerne udfordringer nok.

Dons

Læs mere om:
  • 01/01/11 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS