Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Vitor Meira forsætter hos AJ Foyt Racing

IndyCar
Series  

11/01/11 

Vitor Meira har haft en lang række karriere i Indy Car Series. Her har han kørt siden 2002 dog uden den allerstørste succes. Det er dog lykkedes for Vitor Meira at få forlænget sin kontrakt med AJ Foyt Racing også for 2011 sæsonen.
Han startede hos teamet i 2009, men fik sæsonen ødelagt på grund af en alvorlig rygskade.
 

Vitor Meira startede hos AJ Foyt Racing i 2009, men fik sæsonen ødelagt af en ulykke i forbindelse med Indy 500 løbet på Indianapolis Speedway, hvor han fik en alvorlig rygskade.

Han var tilbage hos teamet i 2010, hvor han opnåede en sammenlagt placering i mesterskabet som nummer 12. Han kom på podiet i forbindelse med et løb på hans hjemmebane i Sao Paulo i Brasilien.

Det er lykkedes for Vitor Meira og teamet at få sponsorering nok til at forsætte endnu en sæson sammen. Det er primært på grund af hans egen medbragte sponsor, ABC Supply, at det har kunnet lykkes. Håbet for både Vitor Meira og AJ Foyt Racing er selvfølgelig at forbedre resultaterne og der er allerede udarbejdet et arbejdsprogram og en målsætning for dette.

Dons

Læs mere om:
  • Vitor Meira
  • A.J. Foyt Enterprises
  •