Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Robert Doornbos og DTM?

DTM 
10/01/11 

DTMDen tidligere hollandske Formel 1 kører, Robert Doornbos, er på vej mod DTM. I hvert fald er det hvad han har fortalt til en større internetside. Et sæde hos Mercedes i DTM 2011 sæsonen er målet.
Siden han stoppede i Formel 1, har han været rundt i andre klasser. I 2010 sæsonen kørte han således i SuperLeague Formula serien, og har dermed også holdt sig i god form.
 

Robert Doornbos var omkring Formel 1 i 2005 hvor han kørte fra og med det tyske Grand Prix og resten af sæsonen for Minardi. Året efter fik han de tre sidste løb for Red Bull Racing.

Efter SuperLeague Formula vil han videre, og har kastet øjnene på den tyske DTM serie. Ifølge ham selv har han allerede indledt forhandlinger med Mercedes om et sæde. Efter Robert Doornbos's synspunkt skal det helst være en flerårig kontrakt der arbejdes på.

"I 2011 vil jeg starte med tavlen vasket ren og fokuserer på et mesterskab hvor det er muligt at køre i en årrække. Jeg har stadig nogen gode år i mig, og jeg var også glad for at køre i Indy Car og SuperLeague Formula, men i forhold til sponsorering, er det meget svært."

"Vi taler i øjeblikket med Mercedes, og det forløber meget godt. Vi har været i Stuttgart nogen gange nu, og jeg mener at DTM er min vej i fremtiden."

Dons

Læs mere om:
  • Robert Doornbos
  •