24H Series

Jetalliance Racing klar til sæsondebuten

24H Series
10/01/11

Det østrigske team med dansk medejerskab, Jetalliance Racing, er klar til deltagelsen i Dubai 24 timers løbet. Faktisk pr. tradition kører teamet et langdistance løb inden sæsonen for alvor starter.
Deltagelsen i årets 24 timers løb i Dubai vil ske i en Porsche 997 Cup racer, og vil ske med en internationalt kørersammensætning.

Nede i Dubai står en container klar til at blive åbnet af Jetalliance Racing. Teamet er så småt ved at være på plads, men mangler at få bilen ud af transport containeren til inspektion, før selve klargøringen kan gå i gang.

Jetalliance Racing Porsche 997 Cup raceren
(Foto: Jetalliance Racing)

Bilen som er en Porsche 997 Cup racer, skal køres af en international sammensætning. Vitus Eckert - Østrig, Martin Rich - England, Oskar Slingerland - Holland, Jarek Janis - Tjekkiet og så teamejer Lukas Lichtner-Hoyer.

Det bedste resultat for teamet hidtil i løbet er en samlet femteplads fra 2009. Lukas Lichtner-Hoyer håber selvfølgelig at denne placering kan gentages eller endda måske forbedres. Men konkurrencen i netop dette løb er så absolut ikke blevet mindre. Omkring 100 biler vil stå klar til start når løbet flages igang på fredag kl. 14,00 lokal tid.

Lukas Lichtner-Hoyer er dog ret fortrøstningsfuld inden løbet:
"Vi viste i adskillige langdistance løb i sidste sæson, at vi helt klart er i stand til at holde samme tempo som de forreste i feltet. Denne konstanthed gjorde også at vi flere gange var på podiet, blandt andet på Silverstone."

"Jeg tror at vores samlede pakke er rigtig god. Men jeg er også klar over at vi ikke kan tillade os nogen svagheder for at nå vores mål. Den vigtigste grundregel i alle 24 timers løb er, at undgå fejltagelser i det omfang det er muligt, og så er det sjældent at det er den hurtigste bil der vinder disse lange løb."