Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Dakar Rally - dag 10 - ruten

Dakar Rally 
10/01/11 

Antofagasta - Copiapo
Dagens etape i Dakar Rally 2010 byder deltagerne på tre vidt forskellige delstrækninger, der hver på deres vis sætter deltagernes overfor store udfordringer.
Efter en 268 kilometer lang transportstrækning, sendes de ud på den 508 kilometer specialprøve der bringer den resten af vejen fra Antofagasta til Copiapo i den Chilenske ørken.
 

Specialprøven starter i et område hvor de skal køre fra kløft til kløft, hvor udsynet til landemærker er stærkt begrænset, og hvor navigationen er tilsvarende svær.
Midterdelen af prøven foregår af gamle stenede veje (eller rettere stier) i det tidligere mine område, hvor det kan være farligt at forsøge at indhente eventuelt tabt tid fra den første del.
Dagens specialprøve afsluttes med en tur gennem det tunge ørken sand, noget der nok skal tære på deltagernes sidste kræfter, og som nok er aller værst for motorcykel kørerne, så det gælder om at holde god speed og forsøge at komme i mål mens dagslyset er der!

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/01/11 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS