Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Alexandre Premat jagter BMW sæde

DTM 
09/01/11 

DTMAlexandre Premat fik ikke lov til at forsætte hos Audi, hverken i DTM eller andre serier hvor Audi deltager med fabriksteams. En tvivlsom deltagelse i et maraton løb fik bægeret til at flyde over hos Audi ledelsen.
Der er ganske givet ikke mange sæder tilbage hos konkurrenten Mercedes, så i stedet har Alexandre Premat rettet blikket mod BMW som sandsynligvis bliver den eneste nye deltager i DTM serien i 2012.
 

En noget tvivlsom deltagelse i New York Marathon i en periode hvor han skulle forestille at være skadet og under genoptræning efter en helt sindsyg ulykke på Adria banen i Italien, fik Audi ledelsen til at opsige kontrakten med Alexandre Premat. Så lige nu står køreren uden kontrakt for 2011 sæsonen.


Det er slut for Alexandre Premat hos Audi
(Foto: Natascha Theisen)

Det har fået Alexandre Premat til at rette blikket mod BMW der i 2012 gør comeback i DTM serien. Alexandre Premat håber på at hans erfaring fra DTM serien gør at han kan komme i betragtning til et sæde hos BMW.

"Mit hovedmål er at komme tilbage i DTM serien i 2012. Jeg elsker dette mesterskab, bilerne og selve platformen. Jeg mener at serien passer til min kørerstil."

"Indtil videre er det kun BMW som er eneste tilgang til serien, så jeg vil tage kontakt til dem. Jeg har 4 års erfaring i DTM, så det må så absolut være godt for dem at få en kører der kender serien."

Udover at han vil tage kontakt til BMW, forlyder der i øjeblikket ikke noget om kørerjobs til Alexandre Premat. Han har tidligere for Audi også kørt Le Mans og har også vundet Le Mans Series for Audi.

Dons

Læs mere om:
  • Alexandre Premat
  •