Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren kører i Valencia, men med hybridbil

Formel 1 
09/01/11 

McLaren teamet vil på ligefod med de fleste andre teams deltage i årets første officielle test på Ricardo Tormo banen lidt uden for Valencia. Men det bliver ikke med den nye MP4-26.
I stedet for tester man med en hybrid der er bilen fra sidste år men angiveligt med visse aerodynamiske opdatering og ændringer som kommer på den nye bil.
 

McLaren præsentere deres nye MP4-26 racer den 4. februar og vil gøre det i Berlin. Derfor ventes det at man i Valencia i stedet for stiller med en hybridbil som er et miks af 2010 og 2011 bilerne.

Det vil næsten også være unaturligt andet end at gøre det på denne måde. Der har også været talt meget om hvordan McLarens farver bliver i år. Her meddeler McLaren teamet at alt nyt først vil blive afsløret i forbindelse med præsentationen i Berlin. Derfor kan man vente at se 2010 bemalingen i Valencia.

McLaren vil ganske givet i stedet for bruge testen til at teste først og fremmest de nye Pirelli dæk, samt de aerodynamiske ændringer og andre opdateringer som man kan tillade sig at montere på 2010 raceren.

McLaren er ikke ene om at vælge 2010 raceren til den første test. Flere teams har allerede meldt ud at de kommer med 2010 udgaven i mere eller mindre ændret form. Det gælder Force India, Marussia Virgin og Hispania Racing Team. Red Bull Racing kæmper på livet løs for at blive klar til årets første test. Sidste år deltog man ikke i den første officielle test.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •