Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

ROAL Motorsport tilbage i WTCC

WTCC 
09/01/11 

- med Tom Coronel
Det italiensk baserede ROAL Motorsport er tilbage i World Touring Car Championship. Teamchef- og tidligere kører i World Touring Car Championship, Roberto Ravaglia, har netop annonceret dette.
Den første kørerkontrakt er ligeledes lavet og det bliver med veteranen Tom Coronel bag rattet. Teamet vil stille op med en af de nye BMW 320 TC biler med den nye 1,6 liters motor.
 

ROAL Motorsport er tilbage i WTCC. Det har teamejer Roberto Ravaglia offentliggjort. Roberto Ravaglia var selv aktiv kører i serien for ganske få år siden. Han kørte i perioden 2005 - 2009 og opnåede syv sejre. Hele perioden blev kørt i BMW biler.


Tom Coronel var i 2010 en del af SR-Sport teamet
(Foto: WTCC)

Tom Coronel har i mange år været fast bestanddel i WTCC serien, men har modsat Roberto Ravaglia altid kørt i SEAT biler. I 2010 vandt han en sejr og var på på podiet ialt 6 gange i 2010 sæsonen.

Roberto Ravaglia siger om hele pakken at den nye tekniske pakke fra BMW ser meget lovende ud og meget et meget stort potentiale. Og så er han yderst tilfreds med at han har fået en hurtig og erfaren kører ind i teamet.


I 2011 skal Tom Coronel køre BMW for ROAL Motorsport.
(Foto: FIA WTCC)

Tom Coronel føler at det er ligesom at vinde førstepræmiene i det italienske lotteri at få denne kontrakt i hus. Han glæder sig til samarbejdet med ROAL Motorsport og nævner at han og Roberto Ravaglia faktisk var konkurrenter tidligt i 1990'erne.

Dons

Læs mere om:
  • Tom Coronel
  • ROAL Motorsport
  •