Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Jes Munk på vej hjem til Danmark

Dakar Rally 
08/01/11 

Specialprøven i torsdag mellem Calama og Iquique var meget svær, og mange kørere kom først frem til bivuakken, da mørket var faldet.
For Jes Munk sluttede Dakar Rallyet ved km 29 af specialprøven.
 


(Foto: X-Rage Racing Team)
"Det var en stenet og støvet zone", fortalte danskeren, da han kom tilbage til bivuakken i en taxa kl. 1:30 om natten fra Del Cobre de Calama hospitalet.
"Jeg kørte meget langsomt, stod faktisk næsten stille, og kunne mærke, at jeg mistede kontrollen foran på Aprilia’en. Jeg kastede mig af motorcyklen, men samtidig hørte jeg en anden motorcykel komme på fuld drøn. Jeg skyndte mig at rulle væk, men min venstre arm kom ikke med… Jeg hørte et ordentligt smæld… Min albue var gået ud af led, og jeg kunne ikke få det sat på plads, så jeg kaldte efter hjælp. Helikopteren kom hurtigt og fløj mig til startzonen af specialprøven, i Tango. Derefter blev jeg kørt med ambulance til Salvador Allende Gossens (Del Cobre) hospitalet, hvor de satte albuen på plads. Lægerne fra Dakar organisationen bragte mig så med taxa fra hospitalet til bivuakken i Iquique."

"I dag er jeg i Arica, og de er ved at organisere min hjemrejse til Danmark. Jeg er selvfølgelig rigtig skuffet over ikke at kunne køre den sidste uge af rallyet, teste min fysiske kondition og opleve sanddynerne i Copiapo… Det har været en hel fantastisk oplevelse, både sportsmæssigt og menneskeligt. Jeg vender tilbage, men bedre forberedt rent psykologisk. Her er det fysiske meget vigtigt, men man skal også være stærk psykisk for at kunne holde til presset."

X-Rage Racing Team


Læs mere om:
 • Jes Munk
 • 01/01/11 - Dakar Rally
 •  
   

  Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS