Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det nye McLaren look - hvordan bliver det?

Formel 1 
07/01/11 

Mange har gisnet på om McLaren vil forsætte med at have sølv-looket på deres Formel 1 biler? Spekulationerne er taget til i den senere tid, for motorleverandøren Mercedes har genindført begrebet 'sølvpile' på deres biler.
Hos McLaren siger man at sølvfarven er deres brand, men vil man forsætte med det, nu hvor den sidste rate af tilbagekøbet af aktier fra Mercedes skal afvikles.
 

McLaren Formel 1 bilerne blev sølvfarvede da et stort cigaretmærke stoppede sponsoreringen af teamet. Siden har man kendt McLaren bilerne som mere eller mindre sølvfarvede, og vel egentligt takket være den mangeårige motorleverandør og senere teammedejer Mercedes.

Mercedes har solgt sine aktier i McLaren teamet, og i år hvor sidste rate af tilbagekøbet skal betales, spekuleres der i om sølvfarven forsæt vil præge McLaren bilerne.


Hvor meget sølvfarve kommer der på McLaren bilerne i år?
(Foto: McLaren media)

Selv hævder McLaren teamet at sølvfarven er et McLaren brand, men mon ikke at Mercedes er uenige med dem om det. Begrebet 'sølvpile' blev genindført da Mercedes købte sit eget Formel 1 team.

Et hint kunne måske være at kigge nærmere på 2011 den merchandise som McLaren teamet så småt er ved at have klar til salg. Hvor der tidligere har været sølvfarvede kasketter, så ser det i år ud til at de primært er sorte, ligesom også de beklædningsdele som foreløbig er set, også er primært sorte.

McLaren afviser dog at 'silver-looket' forsvinder. Efter den seneste tids spekulationer, skriver McLaren på sin profil på Twitter at looket med sølv og rødt ikke vil forsvinde fra bilerne og understreger at det er en officiel meddelelse. På teamets egen hjemmeside er der i skrivende stund ikke noget nyt om sølvlooket.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  •