Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Jes Munk: "Nu ved jeg hvad Dakar Rallyet er!"

Dakar Rally 
05/01/11 

Denne tredje etape af Dakar Rallyet mellem Tucuman og Jujuy var delt op i to specialprøver skilt af en neutral strækning. Jes Munk drog ud som nummer 76 om morgenen og ankom som nummer 109 efter at have hjulpet én af sine holdkammerater fra Aprilia, Alex Zanotti, der var faldet. Danskeren oplevede i det hele taget en indholdsrig – og for Dakar rallyet, typisk – dag!
 

I morges var ruten meget smuk og sandede, fortalte Jes, da han ankom til bivuakken ved 19-tiden. Men der var meget navigering, og jeg gik glip af en krydsning ved en flod. Jeg kørte nok 5 km inden jeg vendte om, og der landede jeg i et stort hul med sten og mudder! Min tank var fyldt og jeg prøvede på at komme ud at hullet 6 gange før det lykkedes. Men ud over det var landskaberne helt utrolige, fantastisk flotte.”


(Foto: X-Rage Racing Team)

”Efter det var der ikke meget tid tilbage mellem transportstrækningen og nummer to specialprøve, så jeg gav den gas. I den anden speciale var jeg godt i gang, og så kørte jeg ind i en ko! Heldigvis styrtede jeg ikke, men jeg fortrækker helt ærligt en bøf i tallerkenen end på motorcyklen!”


(Foto: X-Rage Racing Team)

”På det tidspunkt tænkte jeg, at nu kunne der vist ikke ske mere, men så kom jeg forbi Zanotti, der var faldet og hvis motorcykel ikke kunne starte mere. Jeg trak ham på de sidste 35 km af specialprøven… og på de næste 66 km af transportstrækningen, der førte til bivuakken i Jujuy. Nu tror jeg, jeg ved hvad Dakar Rallyet er!”

X-Rage Racing Team


Læs mere om:
 • Jes Munk
 • 01/01/11 - Dakar Rally
 •  
   

  Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS