Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Jes Munk finder rytmen midt i støvet

Dakar Rally 
04/01/11 

2. etape: Cordoba – Tucuman
Dakar rallyet fortsatte tidligt i morges med 740 km på programmet hvoraf 300 km speciale gennem et savanne landskab. Jes Munk drog af sted med et smil, på trods af at han startede længere nede end den oprindelige 90. plads, han lå på efter førstedagens etape. Han havde nemlig fået 8 minutters straf for at have overskridt hastighedsbegrænsning i en limiteret fartzone.
Alligevel kom Jes i 2. etape ind som nummer 76, og han ligger nu på en samlet 86. plads.
 


(Foto: X-Rage Racing Team)

”Jeg har endelig fundet rytmen, og jeg nød det i dag, fortalte Jes Munk, da han ankom til bivuakken i Tucuman med ansigtet sort af støv. Støvet er til besvær for alle. Jeg anede ikke, at jeg blokerede en quad, men pludselig hørte jeg nogen skrige og mærkede et eller andet tungt med hjul på lande på min ryg. Jeg satte farten op, kørte op på klint og ned igen før jeg stoppede op. Da så jeg quad’en komme rullende og køreren komme løbende bagefter. Jeg er glad for, jeg ikke styrtede, men min motorcykel er helt ærligt ikke affjedret til både at bære mig og en quad! Senere gled jeg i et sving og faldt og nu ligner min maskine en rigtig rally motorcykel: med masser af ridser! Jeg synes den er smuk sådan!”


(Foto: X-Rage Racing Team)

”Udover det så jeg helikopteren hente sårede deltagere tre gange i dag… Det virker lige som en ekstra påmindelse om at tage det roligt og ikke tage nogen chancer i støvet…” I den tredje etape i morgen går ruten op til Jujuy, med en speciale på 500 km.


Læs mere om:
 • Jes Munk
 • 01/01/11 - Dakar Rally
 •  
   

  Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS