Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Dakar Rally - dag 4 - ruten

Dakar Rally 
04/01/11 

San Miguel de Tucuman - San Salvador de Jujuy
Tirsdagens specialprøve der bringer Dakar Rally 2011 deltagerne frem til San Salvador de Jujuy er lidt specielt opbygget, idet den er inddelt i to sektioner adskilt af en neutral strækning, ligesom den er på tre forskellige længder for de forskellige klasser.
Bilerne samt motorcykler og quadracerne lægger ud med 231 kilometer transportstrækning, herefter deler de sig så bilerne kører 500 kilometer specialprøve og motorcykelklasserne 521 kilometer specialprøve.
Lastbilerne starter med 408 kilometer transportstræknin, efterfulgt af 226 kilometer specialprøve.
 

Dagens rute går gennem nogle bjergkløfter, hvor specielt det tørre røde sandstøv bliver generende, men efter at have krydset den neutrale strækning, skifter landskabet totalt karakter, og bliver frodig grønt.

Det er den sidste 'grønne' del af dagsprogrammet der er taget ud af lastbilernes specialprøve, da arrangørene finder strækningen for farlig for dem, da mange af grenene på træerne er i samme højde som lastbilernes forruder!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/01/11 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS