Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Team Lotus kan blive det nye Red Bull Racing"

Formel 1 
05/01/11 

Det mener i hvert fald teamets to kørere, Heikki Kovalainen og Jarno Trulli. Det er dog Heikki Kovalainen der kommer med udtalelsen. Han bliver bakket op af Jarno Trulli, der dog maner til lidt mere besindighed.
Optimismen fejler dog ingenting i teamet. Målet er det samme, men man er nok ikke enige om hvor hurtigt det sker. Alle er dog enige om at Team Lotus bliver et topteam.
 

Heikki Kovalainen mener så absolut at hans arbejdsgiver, Team Lotus, har potentialet til at blive et topteam i nær fremtid. Han vover endda at påstå at man kan gøre Red Bull Racing kunsten efter og blande sig i topkampen med McLaren og Ferrari også.


Heikki Kovalainen
(Foto: Lotus Racing)

Jarno Trulli tror også på det, men maner alligevel til besindighed. For som han siger så kommer sker det ikke hverken i dag eller i morgen. Han har også noget at have det i. Han bemærker blandt andet hvor lang tid det har taget for Red Bull Racing at nå dertil hvor de er i dag. Og så nævner han også hans tidligere arbejdsgiver Toyota, for hvem det aldrig lykkedes at komme helt til toppen, og det endda trods ubegrænsede økonomiske midler.


Jarnp Trulli
(Foto: Lotus Racing)

De to kørere er dog enige om at ambitionerne og motivationen fra top til bund i teamet er de samme. Man skal fremad og helst helt til toppen. Jarno Trulli tror også på at man allerede i 2011 vil se de første trin op ad stien. Team Lotus sluttede da også bedst af de nye teams i 2010 sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Jarno Trulli
  • Lotus Racing
  •