Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Så er de igang

Formel 1 
02/01/11 

Efter at arrangørerne af det kommende amerikanske Formel 1 Grand Prix med start i 2012 i starten af december fik den endelige godkendelse, kunne arbejdet for så vidt endelig gå i gang.
Enkelte små detaljer udskød dog det første spadestik, men det er nu endelige taget. De første maskiner er kørt i stilling, og nye boreprøver er taget.
 

De første maskiner har indtaget området lige uden for Austin, Texas, hvor den kommende permanente amerikanske Formel 1 Grand Prix bane skal anlægges. Det første der faktisk skete var at begyndte at sætte diverse markeringspæle i jorden, og tage nye boreprøver visse udvalgte steder.

Samtidigt gik man i gang med at opføre et hegn som skal omkranse og sikre hele området. De første spadestik blev foretaget når det kommende sving 11. Nu er det så op til bygherren at sikre at banen og faciliteterne står klar til juni måned 2012 hvor det ventes at det første Grand Prix på banen skal køres.


Sving 11 er i modsatte ende af start/mål langsiden
(Foto: Formula1unitedstates.com)

Dons

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  •