Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Montoya: "Formel 1 - nej tak"

Formel 1 
01/01/11 

Den tidligere Formel 1 kører, Juan Pablo Montoya, takker nej tak til en tilbagevenden til Formel 1. Flere i det amerikanske mener at han skal gøre et nyt forsøg, men det afviser Juan Pablo Montoya.
En af grundene til at sig nej tak til Formel 1 er at han ikke mener at Formel 1 har ændret sig siden han forlod klassen efter et noget omdiskuteret år hos McLaren teamet.
 

Formel 1 kommer ikke til at få et gensyn med Juan Pablo Montaya. Det slår han selv fast efter at flere i det amerikanske har forsøgt at overtale ham til et comeback.
Tværtimod siger han at elsker at køre NASCAR og at det er meget sjovere end Formel 1.

"I øjeblikket er jeg tilfreds, min sponsore er tilfredse og Chip Ganassi er tilfreds, og det er det jeg henholder mig til. Jeg overværede finalen i år i Abu Dhabi, og det er som det altid er - én bil er måske op til et sekund hurtigere men kan ikke overhale."

"De siger problemerne er banerne, men helt ærligt, sådan har Formel 1 altid været."

Han siger også at han synes at Sebastian Vettel fortjente titlen som verdensmester.

"Han har masser af talent, selvom han gjorde meget for ikke at vinde titlen. Han og teamet lavede en masse fejltagelser, som gjorde det mere kompliceret end nødvendigt. Jeg mener dog at den bedste og hurtigste kører i den bedste bil vandt."

Dons

Læs mere om:
  • Juan Pablo Montoya
  • Chip Ganassi Racing
  •