Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

"Jeg kører bedre end nogensinde"

WTCC 
31/12/10 

Ordene kommer fra vinderen af World Touring Car Championship i 2010, Yvan Muller. Ser man nærmere på hans statistik for de sidste 10 år, kan man være tilbøjelig til at give ham ret.
Næsten alt han har rørt ved, har kastet et mesterskab af sig, samt at han kun 2 gange indenfor de sidste 10 sæsoner, er sluttet uden for top 2 i et mesterskab.
 

Spørger man Yvan Muller om hvordan det er gået for ham i det sidste 10-år, så siger han at han vel aldrig har kørt bedre end han gør nu.


Hans andet mesterskab blev endelig sikret i Macaus gader
(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

"Der er i det mindste en fordel ved at blive ældre, og det er erfaring. Jeg er over 40 nu, men i bedre form end da jeg var 25. Mentalt har jeg den samme styrke som tidligere, men jeg har samlet meget mere erfaring, hvilket gør at jeg er bedre end tidligere."

"Når jeg ser de unge kørere, så vil de være de hurtigste til enhver lejlighed, selv i den fri træning. Jeg er egentlig lige glad med træningssessionerne. Kvalifikationen er meget vigtigere, men det er ikke det vigtigste. Selve løbet er det vigtigste, så det er det jeg fokuserer på. Det er noget af det jeg har lært via min stigende erfaring."


Yvan Muller for anden gang mester i WTCC
(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

Når det drejer sig om WTCC, så har Yvan Muller vundet mesterskabet 2 gange. Første gang i 2008 hvor han kørte for SEAT, og nu i 2010 for Chevrolet.

Dons

Læs mere om:
  • Yvan Muller
  • Chevrolet
  •