Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Stor interesse for Rally Sweden

WRC 
01/01/11 

World Rally ChampionshipEt af de mest snesikre løb på World Rally Championship kalenderen er uden tvivl Uddeholm Swedish Rally, også selv om det har været ved at drukne i smeltevand et par gange.
'Sne garantien' lokker mange kørere til, og skønt der stadig er næsten halvanden måned til løbet køres, er der allerede indkommet mange tilmeldinger til Uddeholm Swedish Rally 2011.
 

20 kørere har allerede tilmeldt sig til løbet i Sverige, første mand var Jean Pascal Besson fra Frankrig i en Mitsubishi Lancer Evo X., og i samme bilmærke er også irlænderen Eamonn Boland tilmeldt, derudover er der tilmeldt to Ford Fiesta Super 2000 biler kørt af Craig Breen og Rene Kuipers - alle fire er tilmeldt i WRC mesterskabet.
Yderligere 16 kørere har tilmeldt sig i SM delen af løbet, her er der primært tale om svenske kørere med Andreas Thelaus, Jonas Brinkemar, Mats Thorszelius, Cemoni Ohlson, Martin Berglund, Joachim Borg og Lennart Olsson som de første af dem.

Uddeholm Swedish Rally køres i år den 13. til 15. februar.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Sverige
 • 13/02/11 - Sverige - WRC - FIA VM
 •  
   

  World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS