Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Dakar Rally - dag 3 - ruten

Dakar Rally 
03/01/11 

Cordoba - San Miguel de Tucuman
Dagens etape køres fra Cordoba til San Miguel de Tucuman og byder på nogen seriøse udfordringer både for mandskab og materiel.
Det er igen et varmt område som i gårsdagens etape, men nu begynder terrænet som deltagerne skal igennem at blive mere knoldet og det giver visse fysiske udfordringer.
 

Det er nyt terræn som deltagerne skal igennem i dag. Det betyder blandt andet at der skal holdes ekstra øje med notater og ikke mindst kompasset.

Retningen er primært mod nord, men landskabet er af den ujævne af slagsen. Det er et område som har en del bevoksning, mest i form af buske i alle mulige størrelser. Terrænnet i sig selv er meget ujævnt i offroad sektionerne. Det betyder mange hop som stiller krav til deltagernes fysik, ligesom materiellet også vil blive udsat voldsomt. Flere steder på offroad delen forsætter disse hop i næsten en uendelighed. Desuden meldes der om rigtig mange blinde sving.

Også i dag bliver klasserne adskilt på offroad sektionerne, således at bike og quad klasserne kører sammen, mens biler og trucks følges ad på en anden rute.

De sektioner der køres på 'almindelige' veje bliver for alle klasser på 440 km, mens offroad sektionerne for bikes og quads bliver på 300 km. Offroad sektionerne for biler og trucks er anelse kortere og er på 324 km.

Dons

Læs mere om:
 • Jes Munk
 • 01/01/11 - Dakar Rally
 •  
   

  Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS