Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Lapierre og Duval hos Team ORECA-Matmut i 2011

Le Mans 
31/12/10 

Le MansFranske Team ORECA-Matmut har nu skrevet kontrakt med de to kørere der skal danne grundstammen i deres sportscar indsat i 2011 sæsonen, og det betyder at Nicolas Lapierre fortsætter i teamet, hvor han har kørt siden 2008.
Ny mand i teamet bliver den regerende Super GT kører Loïc Duval, dermed har teamchef Hugues de Chaunac sikret sig to gode og hurtige kørere.
 

Nicolas Lapierre kørte sig til to pole positions og satte tre gange hurtigste omgangstid, på sin vej mod 2. pladsen i dette års Le Mans Series mesterskab.

Loïc Duval ankommer som nævnt til Team ORECA-Matmut som regerende Super GT mester, og derudover var den kører der satte den hurtigste omgangstid i dette års 24-timers løb på Le Mans.

Både Nicolas Lapierre og Loïc Duval havde i øvrigt deres respektive Le Mans 24-timers debut hos Team ORECA-Matmut, så de er begge godt kendt med teamet og dets måde at arbejde på.
De to kørere har også tidligere været teamkollegaer i Asian Le Mans Series, så de har et godt kendskab til hinanden.

Teamchef Hugues de Chaunac fra Team ORECA-Matmut oplyser at hovedmålet i 2011 helt klart er 24-timers løbet på Le Mans, hvortil de to kørere vil få yderligere en medkører.
Derudover er der ikke truffet endelig beslutning om hvilke løbsserier teamet skal deltage i, men både Le Mans Series, Intercontinental Le Mans Cup samt Asian Le Mans Series er med i overvejelserne.

På rygtebørsen tales der om at den tredje kører på Le Mans kunne være den tidligere World Rally Championship mester Petter Solberg fra Norge.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Loïc Duval
  • Nicolas Lapierre
  • Petter Solberg
  • Team Oreca Matmut - AIM
  •