Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Jubilæumsløb på frimærke

IndyCar
Series  

31/12/10 

- og det er ikke et hvilket som helst løb
I maj måned frigives et meget specielt frimærke. Dette specielle frimærke skal markere et jubilæum for et meget berømt løb.
Det er i 2011 100 år siden at løbet blev kørt første gang, dog ikke under så store og prangende forhold som i dag. Heller ikke med den store opmærksomhed som i dag er rettet mod løbet. Men hvad er det nu for et løb?
 

I 2011 er det 100 år siden at det berømte Indy 500 blev kørt første gang. Og i maj måned frigives et nyt frimærke som skal markere denne store begivenhed. Der kommer ganske sikkert en lang række af produkter som vil markere jubilæet.


Sådan kommer frimærket angiveligt til at se ud
(Foto: Indianapolis Motor Speedway)

Det er det amerikanske postvæsen, United States Postal Service, som udgiver dette frimærke. For Indianapolis Motor Speedway er det en stor ære, for det er ikke alle enhver som får fornøjelsen af dette.


Her er 'The Marmon Wasp' sammen med illustrationen
(Foto: Indianapolis Motor Speedway)

Illustrationen på frimærket viser Ray Harroun kørende i 'The Marmon Wasp'. Ray Harroun var den første vinder af Indy 500 løbet. For øvrigt er det anden gang at netop denne bil bliver illustreret på et frimærke. Første gang var i 1987 i en serie af frimærker som United States Postal Service kaldte 'Transportation'.

Dons

Læs mere om:
  • Indianapolis Motor Speedway
  •