Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Dakar Rally - dag 2 - ruten

Dakar Rally 
02/01/11 

Victoria - Cordoba
Efter gårsdagens 377 kilometer transportstrækning, går det i dag løs med den første rigtige specialprøve i Dakar Rally 2011, der ligesom sidst afvikles i Syd Amerika.
Specialprøven der sammen med transport strækningerne bringer deltagerne fra Victoria til Cordoba i Argentina, er ikke ens for de to klasser, som dog følger de samme transportstrækninger.
 

Deltagerne i motorcykel og quadrace klasserne skal i dag køre 192 kilometer specialprøve, mens deltagerne i bilklasserne skal ud på 222 kilometer specialprøve.
Grunden til den delte rute cirka midt på specialprøven, er for at minimere antallet af overhalinger mellem biler og motorcykler her på løbets første dag.
Dagens transportstrækning strækker sig over 566 kilometer.

Dagens etape starter i et meget varmt område, hvor kørerne skal passe på ikke at overophede deres materiel, inden de når til de mere krævende bjergstrækninger sidst på dagen - så her skal køres med tanke på mekanikken, men selvfølgelig stadig så hurtigt som muligt, for ikke at at sætte tid til allerede på dag 1.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/01/11 - Dakar Rally
  •  
     

    Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS