Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Tony Kanaan tror på en god sæson

IndyCar
Series  

30/12/10 

Efter hele otte sæsoner hos Andretti Autosport (Andretti Green) måtte Tony Kanaan efter 2010 sæsonen afgive sit sæde hos teamet grundet sponsorforviklinger. Han har dog allerede fundet et andet at team at køre for i 2011 sæsonen.
Han skal i næste sæson kører for de Ferran Dragon Racing, hvor han venter at få en rigtig god sæson.
 

Gil de Ferrans team og Luczo Dragon ditto slog sig sammen i starten af 2010 men havde ikke den store succes. Det ventes at man i 2011 kun vil stille med en bil, som skal køres af Tony Kanaan. Det bliver lidt af en omvæltning for Tony Kanaan der i sin tid hos Andretti Autosport har været i et team der har opereret med op til 4 biler.

Tony Kanaan venter dog at med fokus rettet mod én bil at resultaterne for teamet vil begynde at komme. Tony Kanaan der vandt IndyCar mesterskabet i 2004, mener dog at efter at have fundet ud af at der sandsynligvis kun bliver en bil i teamet, at alle inklusive ham selv, kun kan arbejde en vej nemlig mod toppen. Han fornemmer allerede efter de første par tests at indstilling er den rigtige i teamet.

Det er også det Gil de Ferran giver udtryk for.
"Vi er et ungt team, men med de rigtige ambitioner tilsat Tony Kanaans erfaring og talent, vil det samlet bringe teamet længere frem. Tony Kanaan skal hjælpe teamet med at komme forbi de mange forhindringer der er i udviklingsarbejdet så hurtigt som muligt. Han er samtidigt en vindertype der ikke bare giver op. Han har kørt så mange forskellige biler, at hans erfaring er uvurderlig."

Dons

Læs mere om:
  • Tony Kanaan
  • de Ferran Motorsports
  •