Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Aaro Vainio rykker op

Grand Prix 3 
30/12/10 

Den tidligere flerdobbelte europæiske Kart mester, Aaro Vainio, rykker en klasse op fra den europæiske Formel Renault 2,0 serie til Grand Prix 3 klassen i den kommende sæson.
Aaro Vainio var i 2009 europæisk mester i både SKF og KF1. Aaro Vainio vandt dog ikke nogen løb i Formel Renault 2,0 Eurocuppen, men blev den bedst placerede rookie-kører.
 

Aaro Vainio rykker fra Formel Renault 2,0 Eurocup til storebror Grand Prix 3 i 2011. Trods det at han ikke vandt nogen sejre i serien, har Tech 1 teamet valgt at beholde ham også i 2011, men altså i en større serie.

Aaro Vainio har ligesom Jules Bianchi der også har begået sig på bedste vis i Karting, Nicolas Todt som manager, og målet er for begge kørere at komme endnu højere op i klasserne. Jules Bianchi har i denne sæson kørt i GP2 serien.

Tech 1 teamet sluttede som det sjettebedste team i Grand Prix 3 serien, med podieplaceringer til begge teamets kørere, Stefano Coletti og Daniel Juncadella.

Dons

Læs mere om:
  • Aaro Vainio
  • Tech 1 Racing
  •