Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Overlever Hispania Racing Team?

Formel 1 
29/12/10 

Der har været utrolig megen fokus på Hispania Racing Team. Eller rettere på teamets økonomi. Blandt andet på grund af dårlig økonomi, løb en storstilet aftale med Toyota Motorsport Gmbh i Köln ud i ingenting.
Nu forlyder det dog fra teamet selv at man er tæt på at afslutte forhandlingerne med en spansk storsponsor. En dato for den endelige offentliggørelse lader dog vente på sig.
 

Det ser ud til at Hispania Racing Team får tilført kapital i sidste øjeblik. Økonomien i teamet har ellers været mere end almindelig dårlig. Teamejer Jose Ramon Carabante udtaler dog at man snart vil annoncere en storsponsor. Selvfølgelig vil han ikke sige endnu hvem denne storsponsor er, men lufter dog at sponsoren er en af de fem vigtigste og betydningsfulde selskaber i Spanien.

"Vores målsætning for 2011 er klar. Vi vil et skridt fremad. Vores team er et flerårigt projekt, og vi vil arbejde hen imod at være et etableret team i feltet i løbet af 2 - 3 år. Det har hele tiden været den oprindelige plan for teamet."

Det har tidligere været udtrykt fra teamet at man ikke har travlt med at annoncere kørerne for 2011 sæsonen. Nu siger Jose Ramon Carabante dog at man fører samtaler med 5 - 6 kandidater til et sæde i teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  •