Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Dakar Rally

Team Hummer føler sig stærke igen i år

Dakar Rally 
28/12/10 

Det amerikanske Team Hummer imponerede alt og alle de i starten af 2010 entrede Dakar rallyet med en stor Hummer.
Den ene af kørerne, Robby Gordon, var helt oven ud af alting efter at have deltaget i dette års udgave af rallyet. Nu venter en ny udfordring, men Robby Gordon ser teamet som værende endnu stærkere end sidste gang. Faktisk føler han at teamet så absolut er et af de stærkeste på personalesiden.
 

Robby Gordon er vild med teamet bag ham. Så vild at han udråber det til at være et af de bedste i hele Dakar feltet. Og måske har han ret.

Dakar Hummeren er et voldsomt stort dyr der skal passes og plejes i alle ender og kanter for at kunne stå distancen. Det gælder så for øvrigt for alle bilerne, men Robby Gordon mener at han og hans medkører har det bedste mandskab bag sig.

Teamet består af 12 personer, 1 teamchef, syv teammedlemmer, 2 ingeniører og 2 mediafolk. Derudover er der selvfølgelig kørerne. Alle disse skal i princippet arbejde perfekt sammen for at få det til at køre. Robby Gordon siger om sin 'back up' at man hvert år prøver at få de bedste ind i teamet, så det fungerer som en stærk og sammenhængende gruppe. Alle kan bidrage med det nøgleelement som udgør helheden.

Robby Gordon nævner også at alle uden undtagelse, må finde sig at de godt 2 uger et Dakar rally varer, er der ingen luksus rundt om hjørnet. Han nævner selv hvile for mekanikerne som et eksempel. Hvile får de stort set kun når de er under transport fra den ene lejr til den anden.

Han siger også at alle forbereder sig sammen, men også at den individuelle tilpasning til sådan en tur, må man selv finde ud. Nogen gør det alene, mens andre måske gør det to og to. Resultatet er at man hvert år får den stærkeste sammentømrede enhed til Dakar rallyet. Målet er at komme på podiet, og helst på det øverste trin.

Dons

Læs mere om:
 • Robby Gordon
 • 01/01/11 - Dakar Rally
 •  
   

  Dakar Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS