Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

HVM Racing med to biler i 2011?

IndyCar
Series  

29/12/10 

Der er lidt stille omkring IndyCar Series teamet HVM Racing i øjeblikket, men lidt nyt sker der måske alligevel omkring dem.
Det forlyder at teamejer Keith Wiggins arbejder på et to bils setup til den kommende sæson, samt at både sponsor og kører til den første af bilerne allerede er på plads, samt at der også er god interesse om den anden bil.
 

Et i IndyCar Series sammenhæng helt nyt amerikansk firma skulle allerede have sikret økonomien for racer nummer et, og det regnes som helt sikkert at det bliver den kvindelige kører Simona De Silvestro der skal sidde i den.

HVM Racing teamet vil holde en pressekonference i januar måned, hvor sponsoren præsenteres, og hvor Keith Wiggins også håber på at kunne præsenterer kører nummer til bil nummer to.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Simona de Silvestro
  • HVM
  •