Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

MSR hyrer internationale kørere

Grand Am 
28/12/10 

- til 24-timers løbet på Daytona
Riley Ford teamet Michael Shank Racing (MSR) der kører med startnummer 60 i Grand AM serien med kørerne John Pew fra Amerika og Ozz Negri fra Brasilien, har til 2011 sæsonens første løb - 24-timers løbet på Daytona International Speedway - skrevet kontrakt med et par internationale kørere.
De to ekstra kørere til 24-timers løbet er Marc Goossens fra Belgien, samt Michael Valiante fra Canada.
 

For canadiske Michael Valiante er der tale om 'comeback' hos Michael Shank Racing, han kørte for teamet i 2009 hvor han var teamkollega med John Pew.
Michael Valiante er en erfaren kører på Daytona, han har allerede været med til at vinde 24-timers løbet seks gange, og han ser frem til at kæmpe med om den syvende sejr.

Selv om belgiske Marc Goossens ikke tidligere har vundet 24-timers løbet på Daytona, er han alligevel en erfaren Grand AM deltager, med flere sejre bag sig i seriens øvrige løb.
Han har tidligere været teamkollega med Ozz Negri, men det var under helt andre omstændigheder, nemlig i British Formula 3 Championship i 1992!

Inden sæsonens første løb i "Grand AM Rolex Sports Car Series presented by Crown Royal Cask No. 16" som Grand AM klassen rettelig hedder, bliver der et par træningsdage på Daytona International Speedway den 7. til 9. januar - "The Roar Before the Rolex 24".
Selve 24-timers løbet - "49th Rolex 24 at Daytona" - køres i weekenden den 29. og 30. januar.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • John Pew
  • Marc Goossens
  • Michael Valiante
  • Ozz Negri
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •